Новина

Квартири з ремонтом whitebox в ЖК Парксайд: не тільки зручно, а й вигідно

Складні умови змінюють правила життя, і ринок нерухомості – не виняток. Він пристосовується до нових реалій, аби відповідати попиту людей, які переїхали в більш безпечне місце або втратили житло внаслідок ворожих дій. Тож не дивно, що головним критерієм для споживача стає можливість швидкого заселення. Українці зараз віддають перевагу новобудовам, які дають можливість заселитися в нову квартиру одразу після здачі будинку.

Очевидно, що на швидкість заселення впливає ремонт: тож деякі забудовники, орієнтуючись на попит, пропонують whitebox-ремонт в новобудовах. Whitebox – це виконання всіх «мокрих робіт», розведення електрики та опалення. Покупцю залишаються інтер’єрні роботи: обладнання санвузла, монтаж підлоги, придбання меблів. Така пропозиція останнім часом набуває все більшої популярності: за статистикою запит на квартири з ремонтом зріс на 15% в порівнянні з минулим роком. І саме такі помешкання вже зараз можна придбати у ЖК Парксайд, що будує львівська компанія М7, усього лише в 10 км від центру Львова, поряд з лісопарком та озерами.

Давайте ближче познайомимося із цим проектом, адже багато в чому він справді унікальний. На території площею 87 га буде зведено цілий мікрорайон – 40 будинків найбільш комфортної для проживання висоти від 4-х до 6-ти поверхів. Але справа не лише у масштабах будівництва. Прототипом комплексу є сучасний житловий район Варшави – Новий Вілянув, який на практиці довів зручність такого типу будівництва. Архітектори та інженери комплексу подбали про його максимальну автономність. Соціальна інфраструктура ЖК Парксайд – найбільша в Україні та включатиме 2 школи, 12 дитячих садочків, 5 стадіонів та 2 лікарні. В комплексі передбачено власні очисні споруди закритого типу, які будуються за польською технологією від компанії Biopax.

Абсолютно всі квартири в житловому комплексі продаються з ремонтом whitebox і коштують всього лише від 625 $/м². Це справді унікальна за співвідношенням ціни та якості пропозиція на ринку Львова, адже забудовник використовує якісні матеріали та технології, а ремонтні роботи виконують на вищому рівні. Окрему увагу приділяють розведенню електрики: «Електрика виконана практично в повному обсязі, окрім санвузла, адже це настільки індивідуальне місце, що ми залишаємо його на розсуд клієнта, – розповідає Максим Сидорський, директор компанії М7 Естейт. – До прикладу, у компактній квартирі ми виводимо 46 розеток так, щоб забезпечити можливість підключення практично для будь-якого варіанту планування. Так само всюди є отвори під вентиляцію, а в кімнатах – ще й під кондиціонер, конденсат з якого виводиться у спеціальну дренажну систему в стіні будинку».
Скептики зауважать: а як же можливість власноруч планувати житло? Ремонт whitebox у ЖК Парксайд, по суті, залишає простір для змін. Так, стіни санвузла можуть бути перенесені, розташування розеток та виводів під холодну і гарячу воду забезпечує різноманітні варіанти укомплектування кухні та санвузла. А якісна шпаклівка та ґрунтовка стін залишає за клієнтом право на вибір: пофарбувати в улюблений колір, поклеїти шпалери чи нанести декоративну штукатурку.

«Перевага whitebox від ЖК Парксайд якраз у тому, що ви на 2 місяці швидше завершите ремонт, тому що у вас не буде ніяких «мокрих робіт». Та зекономите від 100 і навіть більше доларів на квадратному метрі. І разом з тим, зможете облаштувати оселю індивідуально під свої потреби», – додає Максим Сидорський. Тож повна свобода інтер’єрних рішень без чорнових ремонтних робіт – це ідеальний баланс для клієнтів, які цінують свій час та гроші. Адже, за даними компанії Development Investment Management (DIM), ремонт від забудовника в 2023 році був в середньому на 57% дешевший, ніж власними силами.

Враховуючи ці фактори, ЖК Парксайд від М7 – це ще й чудова інвестиція в нерухомість, вартість якої зростатиме з кожним роком. Завдяки зручній локації, автономності, а також сучасному формату комфортного житла, продуманого до найменших дрібниць. Тож якщо ви шукаєте можливість отримати якісне житло з повноцінною інфраструктурою та заощадити на ремонті, телефонуйте за номером 0 800 33-05-90.

Тож якщо ви шукаєте можливість отримати якісне житло з повноцінною інфраструктурою та заощадити на ремонті, телефонуйте за номером 0 800 33-05-90.
Детальніше про ремонт whitebox за посиланням: квартири з ремонтом whitebox у ЖК Парксайд

Розробка і підтримка KLIF group

Розтермінування до 5 років!

Дане розтермінування надається забудовником на 2 та 3 кімнатні квартири в ЖК Парксайд. Перший внесок від 25%. Детальніше: 0 800 33-05-90.